Voetbal4u.com

Eredivisie Eric Botteghin sluit langer verblijf bij Feyenoord niet uit

Eric Botteghin blijft misschien toch bij Feyenoord. De verdediger is transfervrij en liet eerder weten te zullen gaan vertrekken uit Rotterdam. Maar nu houdt hij toch een slag om de arm.

“Ik weet het nog niet”, zegt Botteghin op de persconferentie na Feyenoord – Sparta. “Ik hoef niet per se terug naar Brazilië. Ik sta open voor een mooie club, maar dat hoeft niet per se in Brazilië te zijn.”

Botteghin lijkt een langer verblijf bij Feyenoord niet meteen uit te sluiten, al is die kans op dit moment klein. “Ik heb daar nog niet eens nagedacht, omdat Feyenoord nog niets gezegd heeft. En ik ook niet, dus ik weet het niet.”

Mogelijk was het duel met Sparta Botteghin’s laatste duel in De Kuip. “Ik wilde niet zo denken dat dit de laatste wedstrijd voor Feyenoord had kunnen zijn, want ik dacht dat we de finale zouden halen. We hebben nog één wedstrijd, dus ik mag nog een keer in dit mooie stadion mét publiek gaan spelen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.