Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Noa Lang kan nieuwe dikke verbintenis tekenen bij Club Brugge’

Club Brugge hoopt ook na de zomer te kunnen genieten van Noa Lang. En daarom kan de jonge aanvaller nu al een nieuwe verbintenis ondertekenen bij de Belgische kampioen.

Lang wordt dit seizoen gehuurd van Ajax, komende zomer wordt de verplichte koopoptie in die overeenkomst gelicht. Het Nieuwsblad meldt echter dat Blauw-Zwart hem nu al een nieuw en verbeterd contract heeft voorgeschoteld. Daarmee hoopt de landskampioen Lang tot een langer verblijf in het Jan Breydelstadion te verleiden.

De geboren Capellenaar staat er goed op bij Leeds United en een aantal andere buitenlandse clubs, maar van concrete gesprekken is het nog niet gekomen. Club Brugge heeft bovendien een belangrijk ijzer in het vuur: nu het landskampioenschap binnen is, is men ook zeker van Champions League-voetbal komend seizoen. Lang wil overigens nog geen beslissing nemen en neemt eerst vakantie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.