Voetbal4u.com

‘Voormalig Ajax-winger Dennis Johnsen staat voor mooie transfer’

Dennis Johnsen heeft een goed seizoen achter de ruig bij Serie B-club Venezia. Maar mogelijk speelt hij de zomer in de Italiaanse Serie A.

Venezia, dat in 2002 vanuit de Serie A naar de vierde divisie werd teruggezet vanwege een faillissement, versloeg Cittadella in het heenduel in de play-offs (1-0), mede dankzij een assist van Johnsen. “Het is een heel mooi seizoen geweest, al had ik graag meer doelpunten gemaakt. Het zou heel gaaf zijn om te promoveren, en het betekent ongelooflijk veel voor de club, de fans en de hele stad. Het is een grote droom om in Serie A te spelen”, jubelt Johnsen in gesprek met het Noorse NBT.

Johnsen was goed voor 7 goals en 5 assists namens Venezia. “Er is veel interesse van clubs hier in Italië, zowel uit Serie B als Serie A. Ik kan niet zeggen welke, maar er zijn behoorlijk grote clubs uit de Serie A geweest die navraag hebben gedaan. Of ik nu naar de Serie A moet gaan, een stap moet zetten, of nog een jaar moet blijven om daarna een nog grotere stap te zetten: het is een afweging die ik moet maken.”



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *