Voetbal4u.com

Hoofdnieuws BREAKING: Donny van de Beek niet naar het EK vanwege blessure

Donny van de Beek zal niet aanwezig zijn op het EK. De middenvelder van Manchester United heeft namelijk een blessure opgelopen.

Van de Beek transfereerde een klein jaartje geleden voor ongeveer 40 miljoen euro van Ajax naar Manchester United, maar kwam daar in het voorbije seizoen amper aan de bak. Oefenmeester Ole Gunnar Solskjaer koos constant voor anderen op het middenveld op Old Trafford, zoals Bruno Fernandes, Paul Pogba, Scott McTominay en zelfs Fred.

Bondscoach Frank de Boer wekte bij de bekendmaking van zijn selectie voor het EK verbazing door te vragen: “Heb je gezien hoeveel minuten hij heeft gemaakt dit jaar? Hij zit in de top zeven of top zes. Het is dus niet zo dat hij niet zoveel minuten heeft gemaakt, iets van 4000 namelijk. Frenkie zit in de top, met zo’n 5600 minuten. Het verbaasde mij ook eerlijk gezegd. Donny heeft de laatste tijd gelukkig wel gespeeld.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.