Voetbal4u.com

Italië ‘Teun Koopmeiners niet naar Roma maar naar Atalanta’

Teun Koopmeiners staat op het punt om over te stappen van AZ naar Atalanta Bergamo. Dit weet het Italiaanse Tuttosport te melden.

De Italiaanse sportkrant meldt dat AZ en Atalanta zelfs al akkoord zijn over een transfersom van twintig miljoen euro. Eerder werd gemeld dat Koopmeiners dichtbij een overstap naar AS Roma was, maar nu neemt de transfersoap rondom de middenvelder een nieuwe wending. Koopmeiners kan op zeer korte termijn ploeggenoot worden van Hans Hateboer, Marten de Roon en Sam Lammers.

Momenteel bereidt Koopmeiners zich met de nationale ploeg voor op het aankomende EK. De 23-jarige linkspoot van de Alkmaarders bleef tijdens de twee oefenduels met Schotland en Georgië op de bank. Afgelopen seizoen beleefde Koopmeiners, die in Alkmaar nog een contract heeft tot medio 2023, een zeer sterk seizoen. De aanvoerder was in 31 competitiewedstrijden goed voor vijftien treffers.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.