Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Lassina Traoré voor tien miljoen euro naar Oekraine’

Ajax staat op het punt om spits Lassina Traore voor maar liefst tien miljoen euro te slijten aan het Oekrainse Shakthar Donetsk. Dit weet de Telegraaf te melden.

De Telegraaf schrijft dinsdagavond: “Zijn zaakwaarnemers Daan Kramp en Revien Kanhai van Forza Sports Group zijn gesignaleerd in Kiev en bereikten de afgelopen dagen op hoofdlijnen een akkoord over de persoonlijke verbintenis van de spits.” Kramp laat het medium weten dat er ‘heel goede gesprekken met Shakhtar’ zijn gevoerd.

Naar verluidt maakt Shakhtar tien miljoen euro over voor Traoré, maar dat wil Kramp (nog) niet bevestigen. “We zijn nu druk bezig om al het papierwerk in orde te maken. Maar de plannen die de club en met name de trainer met Lassina heeft, zijn zeer positief. Lassina moet via Shakhtar stappen gaan maken richting de internationale top.”

Shakhtar had concurrentie van meerdere clubs, maar de Ajax-spits kiest dus voor deze ambitieuze club uit Oekraïne. Ook Voetbal International maakt melding van een aanstaand akkoord.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *