Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Noa Lang kan transfer maken naar de Premier League’

Het zou go0ed kunnen dat het dienstverband van Noa Lang bij Club Brugge maar beperkt blijft tot één seizoen. Leeds United wil hem namelijk proberen los te weken.

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano van Sky Sport Italia. Lang maakte dit seizoen indruk in de Jupiler Pro League en speelde een belangrijke rol in het spel van de Belgische kampioen. In 24 wedstrijden op het hoogste Belgische niveau kwam hij tot veertien doelpunten en acht assists.

Brugge hoopt Lang te kunnen verleiden tot een langer verblijf en hoopt het contract van de Nederlander te verlengen. Hier heeft Leeds echter geen boodschap aan: de Premier League-club wil Lang naar Elland Road halen. In Engeland kan Lang gaan voetballen onder Marcelo Bielsa, die op het punt staat om zijn contract bij Leeds te verlengen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.