Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV wil snel Davy Propper en Marco van Ginkel binnenhalen’

PSV hoopt op korte termijn twee spelers aan haar selectie te kunnen toevoegen. Het gaat om Marco van Ginkel en Davy Propper. Laatstgenoemde staat hoger op het lijstje dan Joey Veerman.

Dat de middenvelder van Brighton & Hove Albion openstaat voor een terugkeer naar het Philips Stadion, is al langer bekend. Aanvankelijk vroeg zijn Engelse werkgever echter 10 miljoen euro voor de spelmaker en dat vond technisch manager John de Jong te gortig. Mogelijk is er iets aan de opstelling van Brighton veranderd.

Van Ginkel zei een tijdje geleden over een contract bij PSV: “We gaan het zien. PSV is een topclub in Nederland, spelen om de prijzen is ook waar je het voor doet. De komende periode zal er meer duidelijk worden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.