Voetbal4u.com

Duitsland Leipzig had gesprek met Brobbey over idee van Ajax

Brian Brobbey speelt aankomend seizoen voor RB Leipzig. Ajax probeerde hem nog terug te kopen maar deze poging trof geen doel. Nadat Julian Nagelsmann naar Bayern München vertrok en Markus Krösche eveneens wegging, kwam de club langs bij Brobbey voor een gesprek, om hem van dat idee af te praten.

Dat schrijft de Duitse krant BILD in een terugblik op de situatie in Amsterdam. Daar was Brobbey na het vertrek van Krösche – de man die hem had binnengehaald – en Nagelsmann – de succescoach onder wie hij graag wilde werken – gaan twijfelen over de stap naar RB Leipzig. Ook omdat hij bij Ajax een steeds grotere rol ging spelen in ook de Europese duels,, sloeg de twijfel toe bij de aanvaller van Jong Oranje.

In een meeting met de top van de RB-club, Brobbey en de ouders van de spits werden de plannen nog eens doorgenomen en hoopte Leipzig meer rust te creëren rondom Brobbey. Ook liet het doorschemeren niet te willen meewerken aan het terugkoop-idee van Ajax, waardoor een razendsnelle rentree voor het talent een verloren zaak was. Ook met de nieuwe coach Jesse Marsch sprak Brobbey inmiddels.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.