Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Utrect wijst Anderlecht-bod van vier miljoen euro op Gyrano Kerk af’

Anderlecht heeft concrete interesse in Utrecht-aanvaller Gyrano Kerk. Hier maakt de Telegraaf melding van.

De krant bericht maandagmiddag: “De Belgische topclub deed een officieel bod van vier miljoen euro en een doorverkooppercentage op de speler van FC Utrecht, maar kreeg voorlopig nul op het rekest. De kans is groot dat de clubleiding van Anderlecht zich op korte termijn weer in Utrecht meldt.”

Kerk zou een transfer naar Anderlecht helemaal zien zitten. De aanvaller staat al langer in de buitenlandse belangstelling en zou deze zomer graag de stap willen maken. Ook KRC Genk wilde hem eerder inlijven, maar de club van John van den Brom vond hem te duur.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.