Voetbal4u.com

Frankrijk ‘AS Monaco denkt aan Myron Boadu als nieuwe aanvaller’

AS Monaco is geinteresseerd in AZ-spits Myron Boadu. De nummer drie van het afgelopen Ligue 1-seizoen zoekt een opvolger van Stevan Jovetic en zou de spits van AZ serieus overwegen.

Dat schrijft het lokale Nice-Matin. De krant weet dat Monaco graag zou zien dat Jovetic, wiens contract deze zomer afliep, een waardige opvolger krijgt en dat Boadu de aandacht van de club uit het ministaatje heeft gewekt. Met zijn twee goals op het EK onder 21 tegen Frankrijk en vijftien Eredivisie-treffers voor AZ afgelopen seizoen heeft hij veel indruk gemaakt.

Wat de Monegasken voor Boadu willen betalen is niet duidelijk, maar zeker is wel dat AZ de 20-jarige aanvaller niet zomaar zal laten gaan. Hij ligt nog twee jaar vast in het AFAS Stadion en dus zal er een hoge transfersom betaald moeten worden. Daarnaast mag verwacht worden dat zaakwaarnemer Mino Raiola in eventuele contractonderhandelingen ook het onderste uit de kan zal halen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.