Voetbal4u.com

Eredivisie Noussair Mazraoui: ‘Ik wil op dit moment nog niet vertrekken’

Over een jaar loopt het contract van Noussair Mazraoui af bij Ajax. De verdediger hoopt op een nieuwe aanbieding. Dit zegt hij in een gesprek met FC Afkicken.

“Ik wil nu nog niet vertrekken, maar het hangt ervan af hoe de gesprekken lopen, dat is gewoon afwachten”, aldus Mazraoui. “We zijn in gesprek en moeten kijken wat eruit rolt. Dit is mijn club en dit is inmiddels alweer mijn zesde seizoen. Heel snel vertrekken zou ik niet willen. Ik laat het aan mijn zaakwaarnemer over, maar ik hoop dat het goedkomt. Ik ziet hier lekker. Een goed seizoen draaien zonder blessures zie ik zeker zitten.”

De rechtsback kijkt met een goed gevoel terug op afgelopen seizoen. “Aan het einde van het seizoen speelde ik weinig, maar de eerste helft heb ik een tophelft gedraaid. In de wedstrijd van Liverpool was ik één van de gevaarlijkste spelers op Anfield”, zo geeft hij aan.

Mazraoui is inmiddels weer volledig fit. “Ik heb veel ongelukkige blessures gehad”, zegt hij daarover. “Tegen Heracles Almelo kreeg ik een bal tegen mijn oog en stond ik twee en een halve maand aan de kant. Propjes in mijn oog zorgden voor een te hoge druk op mijn netvlies, daardoor mocht ik al die tijd weinig tot niets doen. Het bloed moest uit mijn oog, voordat ik weer verder mocht. Dat is nu het geval. Ik ben er sterker uitgekomen en verheug me op dit seizoen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.