Voetbal4u.com

Eredivisie OFFICIEEL: Feyenoord presenteert nieuwe uitshirt

Feyenoord heeft haar nieuwe uitshirt voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. Het shirt grijs-zwart met een gele broek, zoals op social media min of meer al werd voorspeld.

Het nieuwe tenue van Feyenoord verschilt in veel opzichten met dat van vorig jaar. De spelers droegen in uitwedstrijden een zwart-rood shirt, maar zullen vanaf komend seizoen in het grijs-zwart-geel te bewonderen zijn. Leroy Fer en YouTuber Qucee maken in een video van Feyenoord reclame voor het nieuwe shirt. Het nieuwe tenue is per direct te bestellen in de fanshop van Feyenoord.

Er wordt komend seizoen niet alleen in het grijs-zwart-geel gespeeld, maar ook in het ‘Full Support’ tenue. Feyenoord ontwierp een shirt voor supporters die afzagen van compensatie voor de gemiste thuiswedstrijden. De spelers zullen ook dat shirt gaan dragen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.