Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Ajax heeft Kameldeen Sulemana definitief binnen’

Ajax lijkt zich definitief te hebben versterkt met Kameldeen Sulemana. Hier maakt het Franse medium L’Equipe melding van. Ajax aast al erg lang op de 19-jarige Ghanees van FC Nordsjaelland, maar door een dwarse zaakwaarnemer traden er complicaties op. Ook al was Sulemana toen al in Nederland, in afwachting van een medische keuring.

L’Equipe volgt de situatie van Sulemana op de voet omdat ook Stade Rennes serieus op de markt is voor hem, maar nu zou Ajax dus definitief de strijd om de dribbelkont gewonnen hebben. Begin deze maand scoorde hij voor Nordsjaelland in Nederland, waar de Denen op trainingskamp zijn, nog tijdens oefenzeges op Vitesse en Royal Antwerp.

Naar verwachting betaalt Ajax meer dan 15 miljoen euro voor Sulemana. “Sulemana wordt de komende dagen door de Nederlandse leiders verwacht voor de medische keuring, voorafgaand aan de ondertekening van een meerjarig contract (minimaal vier jaar)”, meldt de Franse sportkrant.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.