Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Calvin Stengs gaat AZ verruilen voor Olympique Nice’

Calvin Stengs is hard onderweg om AZ te gaan verruilen voor het Franse Nice. De aanvaller is momenteel in Frankrijk om te onderhandelen. Dit weet de Telegraaf te melden.

De aanstaande transfer van Stengs komt niet helemaal uit de lucht vallen. De interesse van Nice speelde al een tijdje. Een definitief akkoord met AZ ligt er echter nog niet.

AZ en Nice onderhandelen naar verluidt over een transfersom van ongeveer tien miljoen euro. Het contract van Stengs loopt nog tot 2023. Nice schakelde door naar Stengs omdat Steven Berghuis de pikante overstap van Feyenoord naar Ajax maakt. Berghuis was de eerste keus van de club uit Frankrijk.

Stengs is mogelijk de eerste van het toptrio Stengs/Boadu/Wijndal die AZ gaat verlaten. Boadu staat in de serieuze belangstelling van AS Monaco, terwijl ook Wijndal begeerd wordt door grote clubs. Voor zover bekend speelt er rondom de linksback nog niets serieus. Teun Koopmeiners staat in de belangstelling van Atalanta Bergamo en SSC Napoli.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.