Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Donyell Malen bereikt persoonlijk akkoord met Borussia Dortmund’

Donyell Malen zou persoonlijk akkoord zijn met Borussia Dortmund. Met dit nieuws pakt het medium BILD uit. De transfer van Malen naar Dortmund is de laatste dagen in een stroomversnelling beland, claimt Sport Bild.

Volgens het Duitse medium is de PSV’er, wiens zakelijke belangen worden behartigd door Mino Raiola, akkoord gegaan met een meerjarig contract in Duitsland.

Dat de miljoenendeal nog niet helemaal rond is, ligt aan PSV en Dortmund. De Eindhovense club eist naar verluidt 30 miljoen euro voor Malen, terwijl BVB bereid is tot 25 miljoen euro te gaan. Een akkoord tussen de twee clubs zou wel ‘zeer waarschijnlijk’ zijn. Raiola probeert een doorbraak te realiseren, weet het Eindhovens Dagblad.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.