Voetbal4u.com

Ajax brengt eerbetoon aan overleden Peter R. de Vries (64)

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Ajax heeft een eerbetoon gebracht aan de overleden Peter R. de Vries. De misdaadverslaggever overleed gisteren aan de gevolgen van de aanslag van vorige week die op hem werd gedaan.

Ajax eert op social media De Vries, die een groot voetballiefhebber en bovendien supporter van de Amsterdamse club was. ‘Rust zacht, Peter. Je zal gemist worden…’, luidt de begeleidende tekst bij een foto, waarop het nieuwe thuisshirt van Ajax met achterop de naam van De Vries en rugnummer 10 te zien is. Het shirt hangt op een stoeltje in de Johan Cruijff ArenA.

Na het gewonnen vriendschappelijke duel met SC Paderborn (4-1) bracht Ajax ook een eerbetoon aan De Vries. Spelers en leden van de technische staf poseerden met een shirt voor de misdaadverslaggever, die deze donderdag op 64-jarige leeftijd is overleden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *