Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Arjen Robben heeft duidelijke boodschap voor Louis van Gaal’

Arjen Robben kondigde gisteren definitief zijn afscheid als voetballer aan. Meteen werd er gespeculeerd over een baan als assistent van Louis van Gaal bij Oranje, maar dit lijkt niet aan de orde te zijn.

Het Dagblad van het Noorden schrijft vrijdag: “Eén gerucht kan Robben in ieder geval de kop indrukken. Hij wordt niet de assistent van Louis van Gaal bij het Nederlands elftal. Althans, dat was tot een paar dagen geleden het geval.”

Op de suggestie naar aanleiding van de geruchten of Van Gaal hem benaderd heeft voor de functie van assistent, antwoordt Robben via whatsapp met een smiley: ‘Dan weet jij meer dan ik!'”, zo schrijft het regionale medium.

FC Groningen heeft al laten weten dat Robben in een andere functie welkom is. De oud-international heeft echter besloten om de komende tijd helemaal niets te doen op voetbalgebied. Dat maakt de kans op een Oranje-rol sowieso klein, aangezien de WK-kwalificatiecyclus begin september alweer van start gaat.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.