Voetbal4u.com

Eredivisie DEFINITIEF: Dusan Tadic zet krabbel onder nieuw contract bij Ajax

Dusan Tadic heeft zijn krabbel gezet onder een nieuw contract bij Ajax. Hij staat nu tot 2024 onder contract bij de Amsterdammers. Sinds zijn komst naar Ajax in 2018 kwam hij tot 149 officiële wedstrijden en wist daarin 76 doelpunten te maken en gaf ook nog eens 70 assists.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars is blij met de contractverlenging van Tadic. “Het is geen geheim dat Dusan een zeer belangrijke rol speelt voor het team, zowel binnen als buiten de lijnen is hij een echte leider”, aldus Overmars. “Het is daarom prachtig dat we hem langer aan de club kunnen verbinden. Dusan is topfit en zal de komende jaren nog van grote waarde zijn voor Ajax.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.