Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax troeft Feyenoord, Galatasaray en Fenerbahçe af met nieuwe speler’

Ajax gaat zich versterken met de 16-jarige doelman Mart Alegoz. Hij heeft zowel de Nederlandse als de Turkse nationaliteit. Hij komt over van Sparta. Alegoz sluit aan bij Ajax O17, meldt Ajax Showtime.

Bij Ajax O17 is een vacature ontstaan na het vertrek van Roy Steur. De talentvolle doelman verkaste vorige week naar het Duitse Bayer Leverkusen. Volgens Ajax Showtime waren ook Feyenoord, Galatasaray en Fenerbahçe geïnteresseerd in Alegoz. Hij liep onlangs nog stage bij Galatasaray. Alegoz was ook op proef bij Ajax en besloot uiteindelijk om de stap naar Amsterdam te zetten.

Alegoz was het afgelopen seizoen keeper bij Sparta O16. Hij lijkt de transfer naar Ajax te bevestigen: op zijn Linkedin-pagina is een Ajax-logo te zien. Vorig seizoen was er ook al veel belangstelling voor Alegoz.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.