Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Transfer Edson Alvarez wel degelijk bespreekbaar voor Ajax’

Een transfer van Edson Alvarez bij Ajax is bespreekbaar. Hier maakt clubwatcher Freek Jansen melding van. Hij acht de kans reëel dat er beweging komt indien Stade Rennes een nieuw bod op tafel legt in Amsterdam.

“Er is inderdaad belangstelling vanuit Stade Rennes, dat hem al langere tijd wil hebben”, vertelt Jansen aan Voetbal International. “Ajax zou een bod van achttien miljoen euro hebben afgewezen, maar het is wel interessant om te zien waartoe dat gaat leiden.”

Jansen vervolgt: “Wil Stade Rennes dat nog verhogen en doorpakken naar misschien twintig of 22 miljoen? Dan zal Ajax er misschien wel oren naar hebben. (…) Als Ajax misschien twintig miljoen voor hem kan krijgen, dan kan dat tot een transfer leiden. Maar op dit moment hangt er nog geen witte rook boven de Johan Cruijff ArenA.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.