Voetbal4u.com

Spanje Depay maakt indruk: ‘Lang geleden dat Barça zo’n speler had’

Memphis Depay is zijn avontuur bij Barcelona goed begonnen. De 27-jarige aanvaller, die Olympique Lyon deze zomer transfervrij verruilde voor de Catalaanse grootmacht, deed tijdens zijn oefendebuut tegen Girona direct een duit in het zakje.

Vanaf elf meter bepaalde hij kort voor tijd de eindstand op 3-1. De Spaanse media kwamen na afloop woorden tekort. Depay valt in de smaak: ‘Lang geleden dat Barça zo’n speler had’ Depay valt in de smaak: ‘Lang geleden dat Barça zo’n speler had’

Volgens Mundo Deportivo gebeurde er iets toen Memphis binnen de lijnen kwam. ‘Hij mocht met veel vrijheid spelen, precies wat Koeman van hem verlangt. Nadat hij binnen de lijnen kwam, werd er nieuw leven in het elftal geblazen. Het was een vrolijkstemmend debuut voor de aanvaller.’ Daar sluit Marca zich bij aan. ‘Een geweldig debuut’, schrijft de krant. ‘De fans van Barça stonden op hun stoelen voor de nieuwe aanwinst.’

Diario Sport zag eveneens beleving in het stadion. ‘Bij ieder balcontact gebeurde er iets. Die penalty schoot hij echt fantastisch in. Het is lang geleden dat Barça zo’n speler had, met zo’n imposant lichaam. Dit was een perfect voorproefje voor wat de supporters kunnen verwachten van de aanvaller, die werkelijk overal op het veld te vinden was.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published.