Voetbal4u.com

Daryl Janmaat maanden niet inzetbaar voor ADO Den Haag

Daryl Janmaat is de komende maanden niet inzetbaar voor ADO Den Haag. Hij heeft namelijk een bacterie opgelopen in zijn knie.

Janmaat (32) ‘heeft bij een routinematige injectable-ingreep aan zijn knie een bacterie opgelopen’, laat ADO weten. De herstelperiode bedraagt meerdere maanden, waardoor hij ‘een groot gedeelte van het nieuwe seizoen’ mist. Het is niet voor het eerst dat Janmaat door een bacterie lang aan de kant staat. Het overkwam hem ook bij Watford. Daar kreeg Janmaat een injectie waardoor er een bacterie in zijn knie kwam.

De absentie van Janmaat is de volgende tegenvaller voor ADO. De club haalde de verdediger juist terug om meer routine aan de selectie toe te voegen in de hoop degradatie te voorkomen. Nu blijkt dat de club het ook in de Keuken Kampioen Divisie zonder hem moet doen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *