Voetbal4u.com

Eredivisie Hassané Bandé heeft drie jaar na miljoenendeal ‘geen contact’ met Ajax

In drie jaar tijd speelde Hassane Bande geen duel voor Ajax 1. Opmerkelijk want de Amsterdammers betaalde maar liefst acht miljoen euro vor hem. Momenteel wordt hij verhuurd aan het Kroatische Istra. Een doorbraak in Amsterdam lijkt hij te kunnen vergeten.

De bij KV Mechelen opgepikte vleugelspeler raakte in zijn eerste oefenduel namens Ajax zwaar geblesseerd. De 22-jarige Bandé mag nog voor Jong Ajax uitkomen, maar werd eerst aan het Zwitserse FC Thun verhuurd en vervolgens gedurende anderhalf jaar bij NK Istra 1961 gestald. “Ik volg alles wat er rondom Ajax gebeurt op social media, maar ik heb verder geen contact met de club”, aldus Bandé, nog tot 2023 op Ajax’ loonlijst, in gesprek met Ajax Showtime.

Tijdens de tweede helft van het vorige seizoen wist Bandé één keer te scoren namens Istra. Dat aantal heeft hij in de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen echter al verdubbeld. “Ik denk dat ik op de goede weg ben om mijn topvorm weer te bereiken”, klinkt het. “Dit seizoen wil ik veel doelpunten maken en mijn team helpen. Ik wil mijn oude niveau bereiken en dan kan ik gaan genieten op het veld.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.