Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV kan Michal Sadílek verhuren met optie tot koop’

Het Tsjechische Sparta Praag is geinteresseerd in PSV-middenvelder Michal Sadilek. Ze willen hem huren met een optie tot koop. PSV verhuurde Sadílek vorig jaar zomer aan Slovan Liberec, waar hij een goed seizoen beleefde.

“Dat heeft interesse gewekt van Sparta Praag, dat hem graag zou willen huren met een optie tot koop. PSV had eerder deze week nog geen officieel bod ontvangen, maar is wel bekend met de interesse”, zo schrijft het Eindhovens Dagblad.

Voor PSV zou zo’n constructie interessant kunnen zijn. “Omdat Sadílek op die manier een volgende stap in zijn ontwikkeling kan zetten. Lukt dat, dan kan hij in de toekomst bij PSV op het veld nog van waarde zijn of via een fraaie transfer”, zo weet het ED.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.