Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax haalt opvolger Andre Onana uit de Premier League’

Andre Onana staat voor een vertrek bij Ajax en de Amsterdammers hebben Daniel Bachmann op het oog als zijn vervanger. Volgens The Transferwindow Podcast heeft Ajax namelijk serieuze interesse in Bachmann (27), die op het afgelopen EK met Oostenrijk nog tegen het Nederlands elftal keepte. Hij staat onder contract bij de Engelse club Watford FC.

“Mij is verteld dat Ajax Daniel Bachmann heeft benaderd met de vraag of hij geïnteresseerd is om Scherpen en Onana te vervangen”, claimt de Britse sportjournalist Duncan Castles. “Dat is een van de opties waar ze naar kijken om het keepersbestand te versterken.”

Bachmann keepte van 2011 tot 2017 voor Stoke City, tot hij naar Watford vertrok. Met Watford, waar hij de concurrentiestrijd vorig jaar won van Ben Foster, promoveerde Bachmann afgelopen seizoen naar de Premier League. Bovendien werd hij dus voor een sterk jaar beloond met een basisplaats in het Oostenrijkse elftal op het EK.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.