Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Mohamed Ihattaren is te snel op het paard gezet’

Tussen PSV en Mohamed Ihattaren lijkt het niet goed te komen en dat is jammer. Meestersscout Piet de Visser laat zich in de Telegraaf uit over zijn situatie.

“Ihattaren is een heel goede voetballer, die te snel op het paard is gezet. Dat is de reden dat een echte doorbraak nog is uitgebleven. Hij bewijst nu door afgetraind aan het nieuwe seizoen te beginnen dat hij wel wil. Dan moet je hem wel de kans geven en niet Ryan Thomas laten invallen tegen Galatasaray.”

Volgens De Visser snakt het voetbal juist naar spelers als Ihattaren: “Als dat soort jongens zich ondergeschikt moet maken aan de tactische discipline, lopen ze weg. In elk team zou ruimte moeten zijn voor één of twee van dat soort voetballers. Dan zijn er altijd nog acht of negen spelers over die vooral aan het teambelang moeten denken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.