Voetbal4u.com

Italië ‘Genoa richt al haar pijlen om komst van Sam Lammers’

De toekomst van Sam Lammers ligt waarschijnlijk bij Genoa. Volgens Tuttosport is Lammers in beeld om de spitspositie komend seizoen te gaan bekleden.

De 24-jarige aanvaller stond eveneens op de radar van Salernitana en Hellas Verona, maar Genoa lijkt de beste papieren te hebben. Ook Lammers zelf zal niet onwelwillend tegenover een transfer staan, na een teleurstellend debuutseizoen in Bergamo.

De ploeggenoot van Hans Hateboer en Marten de Roon kwam afgelopen seizoen slechts eenmaal vanaf het begin in actie namens Atalanta in de Serie A. De spits, die veertien keer als invaller binnen de lijnen kwam, was daarin twee keer trefzeker. In zijn laatste seizoen voor SC Heerenveen was de aanvalsleider nog goed voor zestien doelpunten.

Volgens het Algemeen Dagblad was Lammers ook in beeld bij Feyenoord, maar een terugkeer naar de Nederlandse velden bleek ingewikkeld. De Rotterdammers moesten de zoektocht naar een nieuwe spits daarom voortzetten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.