Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Kylian Mbappé zeer ongerust door komst van Lionel Messi’

Paris Saint-Germain kan sinds de komst van Lionel Messi beschikken over een absolute topvoorhoede. Maar de Fransman Kylian Mbappé lijkt er niet gerust op te zijn.

La Gazzetta dello Sport schrijft dat Mbappé zich zorgen maakt. De Fransman vreest dat hij in de schaduw komt te staan van Messi en Neymar, die zoals bekend een uitstekende relatie onderhouden. Om die reden gaat hij op maandag 16 augustus in gesprek met de leiding van PSG.

Mbappé is bezig aan zijn laatste contractjaar in Parijs. PSG wil de razendsnelle vleugelaanvaller behouden en langer vastleggen, maar vooralsnog zijn beide partijen het niet eens geworden. De club hoopte met de komst van Messi de ultieme troef in handen te hebben.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.