Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Cristiano Ronaldo is stikjaloers op Lionel Messi’

Lionel Messi tekende deze week een tweejarig contract bij Paris Saint-Germain. En daar is zijn landgenoot Angel Di Maria logischerwijs blij mee. Di Maria speelde bij Real Madrid ook al samen met die andere grote superster, Cristiano Ronaldo, en volgens de Argentijn had CR7 ook maar wat graag naar Parijs willen komen.

“De kwaliteit en de kwantiteit van de spelersgroep is uniek. Geweldige spelers willen altijd deel uitmaken van het beste team. Cristiano zou hier absoluut willen zijn, maar de club is erin geslaagd om Messi te halen en dat is nog veel beter”, zegt Di Maria in gesprek met TyC Sports.

“Messi is van de buitencategorie. Ik heb met Ronaldo, Neymar, Rooney, Van Persie, Ibrahimovic, Benzema en Bale gespeeld, maar Messi is van een andere orde. Het is heel makkelijk om met hem samen te spelen. Als je loopt, geef hij je bal in de voeten. Geen excuses”, aldus Di Maria tot slot.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.