Voetbal4u.com

Spanje ‘Real Madrid wil deze transferperiode nog toeslaan voor Kylian Mbappé’

Real Madrid wil deze transferperiode nog toeslaan voor PSG-aanvaller Kylian Mbappé. Het is echter de vraag wat PSG van de Madrileense plannen vindt.

Mbappé (22) ligt namelijk nog maar een jaar vast in het Parc des Princes en heeft aangegeven dat contract niet te gaan verlengen. Dat nieuws heeft veel geïnteresseerde clubs wakker geschud, al lijkt alleen Real Madrid serieuze belangstelling te hebben. Mbappé wilde in eerste instantie zijn contract uitdienen, maar wellicht kan de interesse van Real dat nog veranderen.

PSG moet de international deze zomer verkopen als de grootmacht nog geld wil verdienen aan de sterkhouder. Volgens het Spaanse medium Marca gaat Real deze zomer nog aankloppen in Parijs. Het is echter niet bekend wat de Madrilenen willen betalen voor de razendsnelle vleugelspeler. Mbappé kan zijn contract in Frankrijk verlengen tot medio 2026, maar ziet dat dus niet zitten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.