Voetbal4u.com

Eredivisie Duitse clubs melden zich bij PSV voor Ritsu Doan

Ritsu Doan staat er goed op bij de clubs uit de Bundesliga. Dit weet Voetbal International te melden. Eintracht Frankfurt, Hannover 96 en 1. FSV Mainz 05 hopen deze weken zijn handtekening te bemachtigen.

Doan hoeft niet per se te vertrekken uit Eindhoven, maar staat zelf niet onwelwillend tegenover een transfer. Doan lijkt niet op speeltijd te kunnen rekenen onder Roger Schmidt, aangezien hij in Eran Zahavi, Mario Götze, Cody Gakpo en Noni Madueke zijn perfecte aanvalskwartet gevonden lijkt te hebben.

Doan speelde afgelopen seizoen succesvol in Duitsland, waar hij als huurling een belangrijke rol speelde in de handhaving van die club. De 23-jarige Japanner, die met zijn land de halve finale van de Olympische Spelen bereikte, was goed voor vijf treffers en drie assists. In 25 optredens namens PSV kwam hij tot twee goals en drie voorbereide treffers.

Doan, die nog een contract tot de zomer van 2024 heeft, werd in 2019 voor 7,5 miljoen euro overgenomen van FC Groningen. In Eindhoven wist hij echter vooralsnog geen basisplaats af te dwingen. Na zijn sterke seizoen in de Bundesliga staat hij er bij de oosterburen beslist beter op.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.