Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord gaat grote slag slaan met contractverlenging’

Feyenoord lijkt het contract van Justin Bijlow met succes te gaan verlengen. Hier maakt Voetbal International melding van.

Op de website van VI schrijft journalist Martijn Krabbendam: “Feyenoord lijkt een grote slag te gaan slaan. De verwachting is dat Justin Bijlow op korte termijn zijn medio 2023 aflopende contract zal gaan verlengen met een aantal jaar.”

“Bijlow doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en maakte al in augustus 2017 zijn officiële debuut. Inmiddels staat de teller op 55 optredens in officiële duels. Dit seizoen maakte Bijlow al veel indruk, bijvoorbeeld in de gewonnen oefenwedstrijd tegen Atlético Madrid. De Rotterdammer zit in de voorselectie van Oranje”, zo klinkt het.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.