Voetbal4u.com

Spanje Arnaut Danjuma rondt transfer af en tekent vijfjarig contract bij Villarrea

Arnaut ‘Danjuma’ Groeneveld zet zijn loopbaan voort bij het Spaanse Villarreal. Hij komt voor twintig miljoen euro over van Bournemouth en hij tekent een contract voor vijf seizoenen.

Danjuma zet bij Villarreal zijn handtekening onder een vijfjarig contract, tot de zomer van 2026. Afgelopen seizoen speelde Danjuma zich in de kijker met in totaal zeventien goals en acht assists voor Bournemouth. Mede door deze prestaties was er veel interesse in de aanvaller.

Bij Villarreal mag Danjuma zich opmaken voor Champions League-voetbal. De Spanjaarden ​​​​​​dwongen een ticket af voor het miljardenbal, door afgelopen seizoen de Europa League te winnen. In de finale werd Manchester United na een lange strafschoppenreeks verslagen.

Danjuma speelde eerder bij PSV, NEC en Club Brugge. De Eindhovenaren hebben naar verluidt recht op drie procent van de transfersom van de aanvaller. NEC zou aanspraak maken op één procent van de transfersom.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.