Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Noa Lang bereikt persoonlijk akkoord met Leeds United’

Noa Lang zou een persoonlijk akkoord hebben bereikt met het Engelse Leeds United. Momenteel staat hij onder contract bij Club Brugge dat een vermogen voor hem zal ontvangen indien het tot een overgang komt.

De Italiaanse journalist Nicolò Schira meldt vrijdagavond dat Leeds de komst van Lang nog niet heeft opgegeven en de vleugelaanvaller van Club Brugge in huis wil halen. Er zou ook al een persoonlijk akkoord zijn met de aanvaller over een contract tot medio 2025, maar nog niet met Club Brugge. Daar hoeft Leeds ook niet op te hopen.

In Engeland klinkt het via Joe Donnohue, journalist bij Leeds Live Now, namelijk dat Leeds niet bereid is om nog gekke dingen te doen op de transfermarkt. Daarnaast is Club Brugge ook niet van plan om Lang voor welke prijs dan ook te laten gaan, de club vraagt de jackpot. Om hoeveel het gaat, is niet bekend.

Bij Club Brugge verwacht men dan ook geen transfer. “Hij voelt zich hier goed, en ik krijg geen signalen dat hij plots zou vertrekken”, gaf Clement vrijdag nog aan op zijn persconferentie. “En als hij nog zou weggaan, zal dat voor héél veel geld zijn, want wij zijn ook ambitieus.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.