Voetbal4u.com

Spanje Zakdoekje van Lionel Messi’s afscheid voor 1 miljoen te koop

Lionel Messi nam twee weken afscheid van FC Barcelona. Tijdens deze persconferentie kreeg de superster een zakdoekje aangereikt van zijn vrouw omdat hij zijn emoties niet kon bedwingen. Dit bewuste zakdoekje staat momenteel voor 1 miljoen euro te koop op een veilingsite.

Volgens Complete Sports wist een man het zakdoekje te bemachtigen. Vervolgens besloot hij deze op Meikeduo (online veilingsite) te zetten. Volgens ‘de eigenaar’ zou het zakdoekje ‘genetisch materiaal van Messi bevatten’.

De verkoper zegt verder dat het genetische materiaal gebruikt kan worden om Messi te klonen. Het is onbekend of er ondertussen een daadwerkelijke bieder is gekomen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.