Voetbal4u.com

Engeland ‘Donny van de Beek is het zat en aast op transfer’

Volgens transferexpert Fabrizio Romano begint Donny van de Beek het bij Manchester United aardig zat te worden. In de YouTube-show The United Stand stelt de Italiaanse journalist dat diens situatie ‘één van de dingen om in de gaten te houden’ is.

“Het is heel vreemd dat hij niet de voorkeur kreeg boven Lingard. De situatie van Van de Beek is nog steeds gecompliceerd, want de speler wil spelen. Hij traint zo hard, hij wil onderdeel zijn van het team en het project, in de voorbereiding waren ze blij met hem, maar hij speelt niet…”

Romano vervolgt: “En Van de Beek wil voetballen. Hij moet ook voetballen. We praten over een fantastische speler, een fantastisch talent en hij moet speeltijd krijgen. Hij heeft speeltijd nodig om te wennen aan de Premier League en aan het nieuwe voetbal. Hij heeft geen makkelijk seizoen gehad en heeft ook wat blessures gehad, dus hij wil spelen. Daarom zou ik zijn situatie in de gaten houden, want Donny wil niet een heel seizoen op de bank zitten.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.