Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Juventus wil af van superster Cristiano Ronaldo’

Het ziet ernaar uit dat de relatie tussen Juventus en Cristiano Ronaldo ernstig bekoeld is. In 2018 haalde de Serie A-grootmacht de Portugees naar Turijn en het Algemeen Dagblad schrijft:

“Drie jaar later is de Cup met de Grote Oren nog steeds niet in Turijn. En de immer gretige superheld van weleer oogt nu als een gelaten reservespeler, een mens van vlees en bloed. Zij het met een jaarsalaris van dik 30 miljoen euro.”

“Dat kostenplaatje drukt zwaar op de begroting bij Juventus”, weet de krant. “Het is een publiek geheim dat de club Ronaldo deze zomer graag van de hand had gedaan. Enerzijds om speelruimte op de transfermarkt te creëren, maar net zo goed omdat de echte liefde tussen werkgever en werknemer al een tijdje is gedoofd. Ronaldo’s machtige zaakwaarnemer Jorge Mendes informeerde ook wel bij de spaarzame kandidaten die kapitaalkrachtig genoeg zijn om zijn cliënt eventueel in te lijven. Maar een terugkeer bij Manchester United noch Real Madrid bleek aan de orde.”

In het afgelopen weekend begon Ronaldo als wisselspeler aan Juve tegen Udinese (2-2), maar hij viel wel in. Misschien gaat er nog wel iets met hem gebeuren op transfergebied…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.