Voetbal4u.com

Eredivisie ‘ADO Den Haag voert gesprekken met Eljero Elia’

ADO Den Haag zou in gesprek zijn met Eljero Elia. Hij heeft een transfervrije status sinds FC Utrecht het contract van de 34-jarige aanvaller ontbond.

“De gesprekken met Eljero Elia zijn gaande”, bevestig ADO-trainer Ruud Brood tegenover het Algemeen Dagblad. “We hopen dat we daar een gevolg aan kunnen geven, daar hoeven we niet geheimzinnig over te doen. Maar eigenlijk kunnen we er op dit moment nog niets mee, door onze financiële situatie. We hebben ook alleen nog maar oriënterend met elkaar gesproken.”

Begin deze maand leek Elia met een mysterieuze tweet al te hinten naar een rentree in de Hofstad. Een jaar geleden was hier ook al sprake van, maar toen koos Elia voor FC Utrecht. Zijn verblijf in de Galgenwaard werd afgelopen seizoen geen groot succes.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.