Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Real Madrid doet tweede bod van 170 miljoen op Kylian Mbappe’

PSG heeft een tweede bod ontvangen van Real Madrid op sterspeler Kylian Mbappe.  Vermoedelijk gaat men in de Franse hoofdstad ook hier niet mee akkoord.

Onder meer The Mirror weet dat De Koninklijke dit keer 170 miljoen bood op de pijlsnelle aanvaller. Vermoedelijk gaat men in de Franse hoofdstad ook hier niet mee akkoord. Technisch directeur had de eerste bieding namelijk als beledigend ervaren en vermoedde dat de Spanjaarden een spelletje probeerden te spelen. Tien miljoen euro extra lijkt zeker niet het verschil te gaan maken.

In 2018 betaalde PSG nog zo’n 193 miljoen voor Mbappé aan Monaco en ze willen zeker niet onder dat bedrag zitten. Eigenlijk had men zo’n 220 miljoen in gedachten voor de international. Of dit een haalbaar bedrag is, zal moeten blijken. Feit is wel dat de Fransman nog maar één jaar contract heeft in het Parc des Princes en zelf ook graag weg wilt. Geen ideale situatie voor zowel speler als club.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.