Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Louis van Gaal verrast met definitieve selectie Oranje

Bondscoach Louis van Gaal heeft de defintieve selectie bekendgemaakt voor het treffen met Noorwegen. Hij heeft ook Steven Bergwijn en Denzel Dumfries opgeroepen die in de voorlopige selectie nog ontbraken.

De rechtsback was op dat moment bezig met het afronden van zijn transfer naar Internazionale, terwijl hij geen ritme in de benen had. Inmiddels is dat veranderd. Bergwijn is op zijn beurt bezig aan een goede reeks bij Tottenham Hotspur.

Van Gaal heeft een streep gezet door Manchester United-middenvelder Donny van de Beek. De oud-Ajacied zat de eerste competitieduels op de bank, net als vorig seizoen. Ook Ajax-doelman Remko Pasveer is afgevallen. Devyne Rensch, Tyrell Malacia en Guus Til hebben de selectie dus wel gehaald.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.