Voetbal4u.com

‘Feyenoord huurt miljoenen aanvaller Amad Diallo van Man United’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Feyenoord heeft met Manchester United een akkoord bereikt over de huurtransfer van aanvaller Amad Diallo. Dat melden Fabrizio Romano en Feyenoord Transfermarkt.

Het binnenhalen van Diallo mag gerust een stunt worden genoemd. De vleugelaanvaller werd bestempeld als een van de beste spelers van zijn generatie. Bij Manchester United komt Diallo niet aan spelen toe en dus mag hij verhuurd worden. Naast Feyenoord waren meerdere clubs in de race, waaronder uit de Bundesliga.

Diallo maakte in de jeugd van Atalanta Bergamo veel indruk en werd in januari voor twintig miljoen euro verkocht aan Manchester United. Hij speelde tot nu toe slechts drie wedstrijden in de Premier League en kwam dit seizoen helemaal nog niet in actie. Zijn contract op Old Trafford loopt nog tot 2025.

Of de selectie van Feyenoord na het aantrekken van Diallo rond is is nog de vraag. De club zou ook nog in de markt zijn voor een centrale verdediger. Nick Viergever van PSV wordt genoemd als mogelijke versterking.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *