Voetbal4u.com

Eredivisie Mohamed Ihattaren neemt met statement afscheid van PSV

Mohamed Ihattaren heeft PSV verlaten voor Juventus. Hij wordt door de Italiaanse grootmacht direct verhuurd aan Sampdoria. Via zijn Instagram-pagina nam de middenvelder afscheid van PSV.

‘Beste PSV en supporters’, begint hij op zijn social media-kanaal. ‘Via deze weg wil ik iedereen bedanken die mij de afgelopen jaren gesteund heeft met ziel en zaligheid. We hebben samen zowel mooie als uitdagende tijden gekend. Ik neem al datgene wat ik geleerd heb mee en zet mijn reis voort in Italië. De staf, directie, trainers en onze achterban: bedankt!’, schrijft de middenvelder.

PSV liet eerder op de dag al weten Ihattaren succes te wensen bij zijn nieuwe avontuur. “Mohamed heeft de afgelopen jaren hoogte- en dieptepunten gekend. Zijn debuut en eerste maanden bij de A-selectie waren veelbelovend. Door omstandigheden is er daarna niet uitgekomen wat er voetbaltechnisch bij Mo zeker in zit. Dat is ontzettend jammer, in de eerste plaats voor Mohamed zelf. We gunnen hem deze transfer en hopen dat hij erin slaagt zijn belofte in Italië in te lossen”, aldus technisch directeur John de Jong op de clubwebsite.

Ihattaren brak al op zeventienjarige leeftijd door bij PSV en had zelfs al een basisplaats, maar raakte de afgelopen maanden in verval. Onder Roger Schmidt kwam hij de laatste tijd niet meer aan spelen toe. In afwachting van een transfer werd het toptalent uit de selectie gezet.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.