Voetbal4u.com

Spanje OFFICIEEL: Antoine Griezmann keert terug bij Atletico Madrid

Antoine Griezmann speelt de rest van het seizoen voor Atletico Madrid. Hij komt op huurbasis over van FC Barcelona.

Griezmann keert terug bij de club die hij in 2019 verliet. Bij Atlético was hij de belangrijkste speler, maar bij Barcelona kwam hij nooit echt uit de verf en wist hij de harten van de supporters nooit te veroveren. Bij de huurtransfer zit een verplichte optie tot koop van – naar verluidt – veertig miljoen euro.

Omdat de transferperiode sloot om 00.00 uur was het de vraag of Barcelona en Atlético de transfer wel op tijd officieel konden maken. Volgens Mundo Deportivo heeft de Spaanse bond de clubs twintig minuten extra gegeven, al ontkende LaLiga dat. Gianluca Di Marzio schrijft dat de deal om 23.59 uur (!) werd ingediend.

Barcelona betaalde in 2019 120 miljoen euro aan Atlético voor Griezmann, maar de Fransman gaat niet de boeken in als een succesvolle aankoop. Hij had een basisplaats in Camp Nou, maar paste minder in het spel van Barcelona, stelde ook in de eerste wedstrijden van het seizoen zwaar teleur en werd uitgefloten in Camp Nou.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.