Voetbal4u.com

Engeland ‘Liverpool wil 90 miljoen neertellen voor Jude Bellingham’

Liverpool zou een bod willen voorbereiden op Jude Bellingham. Hier maarkt The Daily Star melding van. Het zou gaan om maar liefst negentig miljoen euro.

Voetbal International schrijft op de woensdagochtend: “Liverpool investeerde deze zomer in de komst van Ibrahima Konaté, die voor 40 miljoen euro overkwam van RB Leipzig, maar hield verder de hand op de knip. Volgens The Daily Star willen de Reds volgend jaar voor een klapper zorgen en Jude Bellingham terug naar Engeland halen.”

Het blad vervolgt: “De achttienjarige middenvelder speelt sinds vorig jaar voor Borussia Dortmund en maakt in Duitsland sprongen in zijn ontwikkeling. Liverpool schijnt bereid te zijn om meer dan 90 miljoen euro op tafel te leggen voor Bellingham, die in dat geval de duurste aankoop aller tijden zou worden van de club. Dit record staat nu nog op naam van Virgil van Dijk, die voor 84,65 miljoen euro overkwam van Southampton.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.