Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars slaat geweldige slag bij Ajax’

Marc Overmars staat voor een grote slag bij Ajax. Volgens Voetbal International staat hij namelijk op het punt om meerdere spelers langer aan de club te verbinden.

VI schrijft: “Overmars kan op korte termijn een vinkje zetten achter de naam van Lisandro Martínez. Aan het einde van vorig seizoen opende Ajax de onderhandelingen met de Argentijn over een nieuw contract. Door de zomerstop en de deelname van de verdediger aan de Copa America liep het even vertraging op, maar in de voorbije periode zijn beide partijen tot elkaar gekomen.”

Martínez is niet de enige Ajax-speler die gaat verlengen. Het medium vervolgt: “De contractverlengingen voor Martínez en Danilo lijken aanstaande. Overmars hoopt daar ook spoedig de naam van Noussair Mazraoui achter te kunnen zetten. (…) Mazraoui wil zelf graag blijven, maar het struikelblok vormde onlangs volgens Overmars nog het financiële aspect. Toch is zowel Ajax als Mazraoui hoopvol gestemd dat hij trouw blijft aan Ajax en een nieuwe verbintenis zal ondertekenen.”

Ook Ryan Gravenberch komt serieus in aanmerking voor een nieuw contract, ondanks de groeiende interesse uit het buitenland. Het weekblad sluit niet uit dat ook Nicolás Tagliafico een nieuw aanbod voorgeschoteld krijgt na zijn mislukte zomertransfer. “De Argentijn heeft nog een verbintenis tot medio 2023, maar zijn transferwaarde zal na dit seizoen met nog een eenjarig contract niet verder zijn toegenomen”, aldus VI.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.