Voetbal4u.com

Eredivisie Marc Overmars sloeg al zes aanbiedingen voor zichzelf af

Marc Overmars heeft al zesmaal de kans gekregen om Ajax te verruilen voor een andere uitdaging. Daar wilde de TD van Ajax echter niet aan.

In een interview voor het magazine van Ajax Life vertelt Overmars over zijn toekomst. “Kijk, op een gegeven moment wordt het simpel: of ik ga door en stop hier bij Ajax of we gaan als gezin nog een keer naar het buitenland”, vertelt de directeur. “Ik heb die trein nu zes keer laten lopen. Dan komt hij ook niet snel meer, denk ik. Dat vind ik ook prima.”

Overmars werkt bij Ajax nauw samen met trainer Erik ten Hag, die hij nog kent van zijn tijd als bestuurder bij Go Ahead Eagles. De voormalig buitenspeler wil zijn toekomst echter niet aan die van Ten Hag verbinden. “Nee, dat gaat me te ver.”

In het verleden werd Overmars regelmatig in verband gebracht met een functie bij Arsenal en FC Barcelona, waar hij allebei als voetballer voor uitkwam. Voor welke club zou Overmars kiezen als ze allebei geïnteresseerd zijn? “Ze zijn allebei interessant”, antwoordt hij. “Ik denk dat mijn familie voor Spanje kiest. Dat was toch wel prettig wonen. Ik houd het zelf ook maar op Barcelona.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.