Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Voortbestaan ADO Den Haag is ernstig in gevaar’

Het voortbestaan van ADO Den Haag is in gevaar. Met dit nieuws pakt Voetbal International uit. Waar de huidige clubleiding donderdag nog liet weten dat de club positief vooruit kon kijken, blijkt de waarheid anders te liggen.

De eerstedivisionist staat al voor een langere periode in de verkoop. De Groep Lentze/Jol is de enige partij die nog in de race is, maar die wil dan wel het stadion en de parkeerplaatsen overnemen. Daarbij zou het gaan om een bedrag van 10 miljoen euro.

Jan van Zaanen, de burgemeester van de stad, heeft zijn tijd nodig om dit bod te overwegen. Vrijdag vervalt echter de tweede termijn voor de garantstelling van de KNVB van vijf miljoen euro. Mochten de Hagenezen medio oktober dit bedrag nog niet bij elkaar hebben, dan verliest het zijn proflicentie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.