Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Cristiano Ronaldo start direct in de basis bij Manchester United

Cristiano Ronaldo zal vanmiddag direct in de basis starten bij Manchester United dst speelt tegen Newcastle. De aftrap is om 16.00 uur. Manager Ole Gunnar Solskjaer beloofde vrijdag al dat Ronaldo zou spelen.

Maar het was nog onduidelijk of Ronaldo op de bank zou beginnen, of meteen in de basis staan. Het laatste is waar: Ronaldo vormt samen met Jadon Sancho en Mason Greenwood de voorhoede van Manchester United. De Portugees (35) speelt voor het eerst in 4490 dagen een wedstrijd voor Manchester United. Hij vertrok in 2009 naar Real Madrid en tekende in de zomer van 2018 bij Juventus. Donny van de Beek speelt niet, maar zit op de bank.

De opstelling van Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Maguire, Varane, Shaw; Pogba, Fernandes, Matic; Sancho, Greenwood, RonaldoLaat een reactie achter

Your email address will not be published.