Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Cristiano Ronaldo: ‘Ik was supernerveus’

Cristiano Ronaldo maakte gisteren na twaalf jaar weer zijn rentree bij Manchester United. En die mocht er zijn. De aanvaller was direct verantwoordelijk voor twee treffers in het met 4-0  gewonnen duel tegen Newcastle.

Ronaldo wordt geciteerd door De Telegraaf: “Ik was echt nerveus. Maar misschien was dat niet te zien. Al die mensen die mijn naam zongen. Dit publiek is echt ongelooflijk. De ontvangst die ik kreeg, was geweldig.”

Hij benadrukt echter: “Dit is een goed begin, maar we moeten blijven winnen. We hebben een fantastisch en jong elftal en een fantastische coach. Maar we hebben meer vertrouwen nodig. Dit team moet nog volwassen worden om de Premier League en de Champions League te kunnen winnen. We moeten gaan groeien en bouwen aan een echt team. Ik ben nu hier om de ploeg daarmee te helpen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.